איגרת לקראת מפגש ראשון בחממת הקיץ – יתמות בגילאים בוגרים
המפגש הראשון בחממת הכתיבה עוסק בעובדה הפשוטה כי בעת התייתמות כולנו במעמד של ‘הילדים של…’, כולנו פוגשים את הילדות שלנו, מערך היחסים, השמחה והכאב שחקוקים מחיי המשפחה וכל זאת ביחד עם הידיעה כי בכל גיל יתמות מעוררת תהומות רבים ודורשת תשומת לב לשלבים שונים שעברנו ונעבור. בסדנה נתייחס לחוויית היתמות בגילאים בוגרים, מרגע הבשורה המרה והלאה.
לקריאה נוספת על:
אנא עקבו אחר תקנון האתר ביחס לתנאי השימוש במגזין גלויה ובתכנים המפורסמים בו. הטקסטים הפואטיים וביצועי שירים המופיעים ב׳גלויה׳ מתפרסמים הודות להסדרת זכויות היוצרות והיוצרים באקו״ם.
באם נפלה שגגה ויש לתקן פרסום כלשהו באתר, אנא שלחו לנו הודעה.
במילון המונחים של מגזין גלויה כבר ביקרת?
האינדקס שיוביל אותך לנושאים נוספים שנכתב עליהם במגזין.
תוכן נוסף מהמגזין:
י"ג באב תש"ף 3.8.2020
מאת
צוות גלויה
מה חדש במגזין גלויה? - י"ג באב תש"ף
צפו בתוכן 218
כ"ט בטבת תשפ"ב 2.1.2022
מאת
צוות גלויה
סקירה של כל התכנים החדשים שעלו לקראת חודש טבת תשפ"ב, ינואר 2022, למגזין גלויה; מאמרים, שירים ותפילות.
צפו בתוכן 267
ט׳ בטבת תשפ״ד 21.12.2023
מאת
צוות גלויה
שירים ותפילות הנוגעים באובדן, בחורבן ובזיכרון, שעלו בשבוע האחרון למגזין גלויה ומפורסמים עתה בסמוך לעשרה בטבת.
צפו בתוכן 1,735
ב' באדר תש"ף 27.2.2020
מאת
צוות גלויה
מה חדש במגזין גלויה? - ב' באדר תש"ף
צפו בתוכן 253
ד׳ בסיוון תשפ״ב 3.6.2022
גלויה מראיינת את
הרבנית בתיה קראוס
⏱️ 5 דקות קריאה
גלויה שמחה לארח את הרבנית בתיה קראוס, מורת הלכה ועובדת סוציאלית שיקומית. מלמדת בבית המדרש למורות להלכה במתן השרון, ומובילת שו"ת נגישות בארגון רבני ורבניות בית הלל
צפו בתוכן 405
כ״ט באלול ה׳תשפ״ד 2.10.2024
מאת
צוות גלויה ורשות הרבים
עבור השבועות הקרובים, בהם נתמודד עם ‘עונת החגים’ לצד כל מה שצברנו בשנה הזו, ומה שמצטרף עכשיו - בחרנו ליצור, ביחד עם “רשות הרבים” סדרת אסופות לחגים ולמועדים הקרבים בראי השבעה באוקטובר וההתמודדות שמלווה את כולנו בכל רגע בשנה האחרונה ועם כניסת השנה החדשה.
צפו בתוכן 714