איגרת שבת וישב המוקדשת לתפילה שיבת החטופות והחטופים - כסלו ה׳תשפ״ה דצמבר 2024 - מגזין גלויה
תפריט
תפריט

איגרת שבת וישב המוקדשת לתפילה שיבת החטופות והחטופים – כסלו ה׳תשפ״ה דצמבר 2024

בין שבת “וישלח” בה עסקנו בדמותה של דינה לבין שבת “וישב” הממקדת אותנו בדמותו של יוסף, עולה קריאה בזמן הזה לדרוש את פדיון השבויות והשבויים ולהגיע למעשה של גורף של השבה לחיים בישראל את כל מי שנחטפו מביתם, מבסיסם ומכל מקום בו איבדו את חירותם. איגרת המוקדשת לתפילה ולתקווה לשחרור החטופות והחטופים מהשבי.

לקריאה נוספת על:

אנא עקבו אחר תקנון האתר ביחס לתנאי השימוש במגזין גלויה ובתכנים המפורסמים בו. הטקסטים הפואטיים וביצועי שירים המופיעים ב׳גלויה׳ מתפרסמים הודות להסדרת זכויות היוצרות והיוצרים באקו״ם. באם נפלה שגגה ויש לתקן פרסום כלשהו באתר, אנא שלחו לנו הודעה.

במילון המונחים של מגזין גלויה כבר ביקרת?

האינדקס שיוביל אותך לנושאים נוספים שנכתב עליהם במגזין.

תוכן נוסף מהמגזין:

כ״ח באלול התשפ״ג 14.9.2023
גלויה מראיינת את
אורי פרץ
שיחה גלוית עיניים עם המשורר אורי פרץ על תהליך ההתפתחות שלו כמשורר, הבחירה לכתוב בלשון נקבה, ועל העבודה שלו כמטפל.
כ״ט באלול התשפ״א 6.9.2021
מאת
צוות גלויה
סקירה של כל התכנים החדשים שעלו בערב ראש השנה ה׳תשפ״ב למגזין גלויה
שבוע דינה
רשימת כל האירועים
בין התאריכים ז׳-י״ג בכסלו ה׳תשפ״ה 8-14.12.2024 - לאורך השבוע המקדים את קריאת פרשת ״וישלח״ - מתקיימים אירועים שונים של לימוד והתייצבות לצד דינה, אשר מעשה האונס שלה מוזכר בפרשה וקולה לא נשמע. עקבו אחר העדכונים כאן והצטרפו אלינו להרצאות והתכנסויות. ב״שבת דינה״ יינשאו דרשות בקהילות רבות ומגוונות כדי לומר ״אנחנו עם דינה!״. שותפות דינה נוצרה מתוך חיבור בין ברית אמונים, בנות דינה, פרוייקט דינה, בית דינה ורשות הרבים. אל השותפות הצטרפו במהרה עשרות ארגונים וקהילות כדי להעניק קול לדינה, לכל דינה, באשר היא שם!
כ׳ בתשרי ה׳תשפ״ה 22.10.2024
מאת
צוות גלויה ורשות הרבים
שמחת תורה, החג שלא ישוב להיות כשהיה. חג שבו נהוג לבקש על הגשם, והשנה, אחרי המבול הגדול, אנו בבקשה לגשם מרווה שיצמיח את שדותינו. האסופה שלפניכן.ם מנסה בעדינות רבה לאסוף מילים ומחשבות מאותו יום ארור ולהציע קריאה שיש בה מימד של כאב, אבל, ואבדן אך גם תקווה שמבצבצת ממעבה האדמה.
י"ב בסיון תשפ"ג 01.06.2023
טור מתארח
אתר כיפה
בשבוע הבא תושק יוזמת "ברית אמונים", במסגרתה שואפים רבנים, אנשי טיפול ודמויות מובילות מקהילות אמוניות מכל גווני הקשת הישראלית, לייסד אמנה משותפת שתסדיר את המותר והאסור למובילי מרחבים אמוניים
כ"ט בטבת תשפ"ב 2.1.2022
מאת
צוות גלויה
סקירה של כל התכנים החדשים שעלו לקראת חודש טבת תשפ"ב, ינואר 2022, למגזין גלויה; מאמרים, שירים ותפילות.
Scroll to Top

תודה שנרשמת

קו מפריד גלויה

עכשיו אפשר לגלות לך עוד

מגזין גלויה
אצלך במייל

קו מפריד גלויה

הפרטים שלך ישארו כמוסים וישמשו רק למשלוח מאמרים מהמגזין מפעם לפעם

הפניה נשלחה בהצלחה

קו מפריד גלויה

נחזור אליך בהקדם