איגרת לקראת מפגש ראשון בחממת הקיץ - יתמות בגילאים בוגרים
תפריט
תפריט

איגרת לקראת מפגש ראשון בחממת הקיץ – יתמות בגילאים בוגרים

המפגש הראשון בחממת הכתיבה עוסק בעובדה הפשוטה כי בעת התייתמות כולנו במעמד של ‘הילדים של…’, כולנו פוגשים את הילדות שלנו, מערך היחסים, השמחה והכאב שחקוקים מחיי המשפחה וכל זאת ביחד עם הידיעה כי בכל גיל יתמות מעוררת תהומות רבים ודורשת תשומת לב לשלבים שונים שעברנו ונעבור. בסדנה נתייחס לחוויית היתמות בגילאים בוגרים, מרגע הבשורה המרה והלאה.

לקריאה נוספת על:

אנא עקבו אחר תקנון האתר ביחס לתנאי השימוש במגזין גלויה ובתכנים המפורסמים בו. הטקסטים הפואטיים וביצועי שירים המופיעים ב׳גלויה׳ מתפרסמים הודות להסדרת זכויות היוצרות והיוצרים באקו״ם. באם נפלה שגגה ויש לתקן פרסום כלשהו באתר, אנא שלחו לנו הודעה.

במילון המונחים של מגזין גלויה כבר ביקרת?

האינדקס שיוביל אותך לנושאים נוספים שנכתב עליהם במגזין.

תוכן נוסף מהמגזין:

י״ג בתשרי תשפ״ד 28.9.2023
גלויה מראיינת את
אדוה מגל כהן
ראיון גלוי עיניים עם אדוה מגל כהן על שירה, על כתיבה, ועל הדברים שעיצבו את דרכה האמנותית והספרותית.
י״ט באלול ה׳תשפ״ה 12.9.2025
מאת
הרבנית שרה סגל־כץ וצוות גלויה
⏱️ 5 דקות קריאה
שבוע של רעד, אובדנים ותקוות, ליקוי ירח ופתיחת זמן סליחות. בתוך זה חידשנו את עמוד הבית של גלויה, ראיינו את המשוררת והמטפלת קמה שיר ושיתפנו בטקסטים לעונה הזו.
י״ז באדר תשפ״ג 10.3.2023
גלויה מראיינת את
אהרלה אדמנית
מדור ״גלוית עיניים״ שמח להביא ראיון עם המשורר אהרלה אדמנית על השפעות של דמויות לאורך חייו, על החיפוש התמידי אחר כנות ואותנטיות ועל תהליכים של התאהבות איטית בספרות ובשירה, שרק עם בוא טלטלה לחייו ופצעים שנפתחו הביאו לפרץ כתיבת שירים משלו.
ט"ו באב תש"ף 5.8.2020
מאת
צוות גלויה
מה חדש במגזין גלויה? השקת נָחוּגָה: טקסי חיים - ט"ו באב תש"ף
י״ג בניסן תשפ״ג 4.4.2023
גלויה מראיינת את
הרב מייק שולץ
שיחה גלוית עיניים עם הרב מייק שולץ על תפקידו של מלווה רוחני, על הכשרות המתקיימות במרכז הרפואי רמב״ם ועל מה שהוא מקבל בעת ליווי חולים ובתהליך ההכשרה שהוא מנהל בתוך המרכז הרפואי רמב"ם.
ה׳ בסיון תשפ״ג 25.5.2023
מאת
צוות גלויה
בהדרכת הכלות נוגעים בנושאים רחבים וחשובים ביותר בכמה מפגשים בודדים. כאן תוכלו להמשיך את ההעמקה בנושאים אלו, דרך קריאת מאמרים מגוונים מרחבי המגזין
Scroll to Top

תודה שנרשמת

קו מפריד גלויה

עכשיו אפשר לגלות לך עוד

הצטרפו אלינו לאירועי
שבוע דינה 2025

שבוע מוּדעוּת לפגיעוֹת מיניוֹת
ולצורך במוּגנוּת

מגזין גלויה
אצלך במייל

קו מפריד גלויה

הפרטים שלך ישארו כמוסים וישמשו רק למשלוח מאמרים מהמגזין מפעם לפעם

הפניה נשלחה בהצלחה

קו מפריד גלויה

נחזור אליך בהקדם